hulpboer worden?

Ben je op zoek naar dagbesteding en wil je weten of wij de geschikte plek zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Tijdens dit eerste contact maken we samen met jou de inschatting of we aan elkaars verwachtingen kunnen voldoen. Daarna plannen we een datum voor een eerste kennismaking met rondleiding. In dit tweede contact kijken en luisteren we of het van beide kanten goed voelt. Naast dit gevoel is het voor ons belangrijk of iemand binnen de bestaande groep past, zowel qua begeleidingsbehoefte als mengeling van hulpboeren. Als dit van beide kanten akkoord is of als er van beide kanten groen licht is start er een vooraf afgesproken proefperiode met daarna een intakegesprek waarin de doelen worden gesteld. Deze doelen worden twee keer per jaar geƫvalueerd tijdens een evaluatiegesprek en vormen de rode draad van de dagbesteding.

stuur een mail!

hoe word je hulpboer?


stap 1 - kennismaking

Informatie delen en rondleiding om de eerste inschatting te kunnen maken of we iets voor elkaar kunnen betekenen en sfeer te proeven.


stap 2 - rondleiding

Tijdens de rondleiding nemen wij alle tijd om ons bedrijf te laten zien en om van de sfeer te proeven.


stap 3 - hulpboer

Als blijkt dat iemand zich op zijn plek voelt en wij aan elkaars verwachtingen denken te kunnen voldoen maken we afspraken over een proeftijd. Na deze proeftijd is de intake en worden de doelen opgesteld.

© 2024 zorgboerderij Hof Noord Empe | Algemene voorwaarden | Disclaimer | privacy verklaring | Grafisch ontwerp ### | Technische realisatie Sieronline B.V.